ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ...

Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΜΑΣ …

Η έκδοση του Ηλεκτρονικού Ενημερωτικού Δελτίου (NEWSLETTER) του Μικροβιολογικού - Βιοχημικού Εργαστηρίου και Εθνικού Κέντρου Αναφοράς Μυκοβακτηριδίων, γίνεται με τη φιλοδοξία να αποτελέσει βήμα σύντομης και υπεύθυνης επικοινωνίας, ενημέρωσης και διαλόγου, σε επίκαιρα θέματα εργαστηριακής πρακτικής, στο χώρο του Νοσοκομείου μας .

Με στόχο την ενημέρωση για τεκμηριωμένες θέσεις και οδηγίες , βάσει των εφαρμοζόμενων εργαστηριακών διαδικασιών και μεθόδων και της σύγχρονης βιβλιογραφίας, την παρουσίαση και συζήτηση των θεμάτων ορθολογικής διαχείρισης των διατιθέμενων πόρων και των σύγχρονων μεθόδων εργαστηριακής διάγνωσης, αλλά και της παρουσίασης, για διευκόλυνση του έργου των κλινικών συναδέλφων, χρήσιμων επιδημιολογικών και στατιστικών στοιχείων, από τα δεδομένα του εργαστηρίου, το «Δελτίο» θα θεωρηθεί ότι έχει επιτύχει, όταν η έκφραση «… το γράφει και το NEWSLETTER του Εργαστηρίου…», θα αποτελεί την επιβεβαίωση της εγκυρότητας και της τεκμηριωμένης επιστημονικής γνώσης.

Στην θεματολογία του θα υπάρχει ως βασικό στοιχείο και το « Βήμα Διαλόγου » , με όλες τις υπηρεσίες και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας, για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας από το Εργαστήριο. Στόχος μας θα είναι να συμβάλει και ως πηγή πληροφόρησης για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως για την πρόληψη των λοιμώξεων, την υγιεινή και ασφάλεια, τη συνεργασία εργαστηρίου και κλινικής κτλ.

Ελπίζω ότι το ηλεκτρονικό αυτό ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, που κυκλοφορεί με τη συμβολή όλων των εργαζόμενων στο εργαστήριο, τους οποίους συγχαίρω και ευχαριστώ, θα αποτελέσει για όλους μας ένα καθημερινό εργαλείο εργασίας και ενημέρωσης και καλούμε -όλους τους αποδεκτές- για τη δική σας συνεισφορά, με κείμενα και παρατηρήσεις, για την επιτυχία των στόχων έκδοσης του .

Δρ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΝΘΑ Η ΣΩΤΗΡΙΑ

Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

ΕΤΗΣΙΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Δρ Σιμόνα Καράμπελα, Δ/ντρια Μικροβιολογικού Εργαστηρίου    
     
Στις 21 Ιανουαρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργαστηρίου μας η ετήσια γιορτή για τη κοπή της πίτας, με τη συμμετοχή του Μικροβιολογικού τμήματος, αλλά και του Αιματολογικού και του ΤΕΠ τμήματος. Εκτός του προσωπικού των τμημάτων, στη γιορτή μας έδωσαν το παρόν, όπως κάθε χρόνο, ο επίτιμος Διευθυντής κ. Ευάγγελος Μαρίνης και η κ. Δήμητρα  Θεοδωροπούλου, αλλά και άλλοι αγαπημένοι πρώην συνάδελφοι μας, η κ.Ευγενία Αναστασάκου, η κ. Σταυρούλα Νικολάου και η κ. Σπυριδούλα Αναγνώστου.

Έγινε ο απολογισμός της περσινής χρονιάς και τέθηκαν οι νέοι στόχοι για την καινούργια χρονιά.
Με την ευκαιρία της γιορτής, τιμήθηκαν και δύο αγαπημένες συνάδελφοι, οι οποίες αποχώρησαν λόγω σύνταξης, η κ. Παρασκευή Καρφή και η κ. Ιουλία Κοκκόλη. Τους ευχόμαστε υγεία και ότι καλύτερο στη νέα φάση της ζωής τους.

Η χαρούμενη ατμόσφαιρα έγινε αφορμή συζητήσεων, ανταλλαγής απόψεων και διήγησης αναμνήσεων, κάνοντας έτσι ένα διάλειμμα από τη δύσκολη καθημερινότητα.      

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ...

Κάντε «κλικ» στον τίτλο για να εμφανιστεί το πλήρες κείμενο... η επιλέξτε από το οριζόντιο μενού κατηγορία αναρτήσεων

=========================================================================